Actueel Leerlingen en medewerkers Dr. Nassau College in Gieten zwemmen voor Samenloop voor Hoop

Leerlingen en medewerkers Dr. Nassau College in Gieten zwemmen voor Samenloop voor Hoop

Leerlingen en medewerkers van het Dr. Nassau College locatie Aa en Hunze hebben gezwommen voor het goede doel. Om geld in te zamelen hebben de leerlingen zelf sponsoren gezocht. Totaal is er een zwemafstand van 600 kilometer afgeleg waarmee een bedrag van 3218 euro is opgehaald voor Samenloop voor Hoop.

Directeur Annalies Mulder is trots op haar leerlingen: “Alle leerlingen hebben alles op alles gezet om sponsoren te zoeken voor dit hele goede doel en ze hebben bovendien een hele mooie sportieve prestatie neergezet. Ik wil al onze leerlingen en sponsoren dan ook heel hartelijk bedanken voor hun inzet!”

Het geld is gedoneerd aan Samenloop voor Hoop Gieten. Samenloop voor Hoop is een evenement dat in het weekend van 17 & 18 juni plaatsvond in Gieten. Er wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek. “Het Dr. Nassau College in Gieten is een maatschappelijk betrokken school die een gezonde leefstijl wil stimuleren. Deze actie past dan ook perfect bij de filosofie van de school”, besluit Annalies.