Actueel Nassau-Middag 8 november

Nassau-Middag 8 november

Op de sterfdag van onze naamgever stond de jaarlijkse Nassau-Middag gepland . Een inspirerende middag voor al onze docenten en ondersteunend personeel. Zij werden (in willekeurige volgorde) getrakteerd op een lunch, een borrel, een lezing, een gedicht, een paneldiscussie en muziek. Muziek van onze talentvolle schoolband en van Tyar Zitter, leerling en oud-deelnemer van The Voice Kids. Wetenschapper en onderwijskundige Pedro de Bruyckere bood geen uitdagende vergezichten of ingewikkelde theorieën, maar gaf tien bruikbare tips om direct mee aan de slag te gaan.

 

Vijf externe panelleden hielden op hun eigen wijze onze strategische beleidsdoelen tegen het licht. Schrijver en dichter Stefan Nieuwenhuis concludeerde dat onze enige werkelijke uitdaging is en blijft: “Er zijn. En weet dat jonge mensen op jullie leunen.”
Tijdens de Nassau-Middag ging ook het TikTok filmpje van het Dr. Nassau College in première. In dit filmpje stellen alle scholen zich op ludieke wijze aan jou voor! Je bekijkt het TikTok filmpje hier.