Actueel Open dag Dr. Nassau College in Beilen: “We nodigen iedereen op 11 februari uit om zelf te komen kijken waarom ons onderwijs zo goed gewaardeerd wordt.”

Open dag Dr. Nassau College in Beilen: “We nodigen iedereen op 11 februari uit om zelf te komen kijken waarom ons onderwijs zo goed gewaardeerd wordt.”

Van mavo tot en met atheneum, van techniek tot kunst en voor de sportliefhebbers extra sport. Met dit brede aanbod is er voor elke leerling iets wat bij zijn of haar talenten of interesses past. Zo heeft de locatie in Beilen voor elke jongere een aantrekkelijke route naar het schooldiploma in huis. Op 11 februari van 18.30 – tot circa 20.30 uur kan iedereen in Beilen en omgeving zelf komen kijken hoe de school dat doet.

Vestigingsmanager Katja Woltjes is trots op waar haar ‘kleine’ school ‘groot’ in is: “Wij zijn een relatief kleine school en hebben onze leerlingen goed in beeld. We hebben de mogelijkheden om werkelijk onderwijs-op-maat te bieden voor elke leerling. Of het nu om een creatieve mavoleerling, technische havoleerling of sportieve atheneumleerling gaat, we hebben een passend pakket.”

Dat aansluiten bij de individuele interesse en talenten goed te combineren is met gewoon goed onderwijs, blijkt uit de goede schoolresultaten. De leerling- en oudertevredenheid is zo hoog, dat de school in september 2014 in de top 20 beste scholen van Nederland terechtkwam in het ‘Kwaliteitsscholen-onderzoek’. “Daar waren we hartstikke blij mee. Ook het slagingspercentage van 100% van het afgelopen schooljaar is een mooie bevestiging!” aldus Katja Woltjes.