π˜Ώπ™§. 𝙉𝙖𝙨𝙨𝙖π™ͺ π˜Ύπ™€π™‘π™‘π™šπ™œπ™š 𝙠𝙀𝙒𝙩 π™¨π™–π™’π™šπ™£ π™’π™šπ™© 3π™π™ˆ π™žπ™£ π™–π™˜π™©π™žπ™š 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™Žπ™©π™žπ™˜π™π™©π™žπ™£π™œ π™π™šπ™© π™‘π™šπ™§π™œπ™šπ™©π™šπ™£ π™†π™žπ™£π™™β€οΈ

Update 6-12-2022:

π™Šπ™₯π™šπ™£ π™‹π™€π™™π™žπ™ͺ𝙒 9 π™™π™šπ™˜π™šπ™’π™—π™šπ™§ π™–π™›π™œπ™šπ™‘π™–π™¨π™©πŸ₯²

I.v.m. ziekte van DJ Timur van 3FM gaat het Open Podium van a.s. vrijdag helaas niet door. We vinden dit heel erg jammer! Onze actiepagina blijft actief en we proberen op onze locaties nog een mooi bedrag in te zamelen voor Stichting het Vergeten Kind.

https://www.npo3fm.nl/komi.../acties/dr-nassau-college-assen


​------------------------------------------------------------------------

DJ Timur Perlin van 3FM is oud-leerling van het Dr. Nassau College en heeft 1 droom: ''Ik wil in de aula van mijn oude middelbare school nog één keer optreden met mijn succesvolle playback-act van vroeger! "Wake me up before you gogo' van Wham deden we in ooit in de brugklas.


Speciaal voor 3FM Serious Request- Het Vergeten Kind wil ik deze act nog één keer laten terugkomen op het podium van mijn oude middelbare school!''

Samen met DJ Timur willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting het Vergeten Kind. Daarom organiseren wij vrijdag 9 december tussen 15:00 en 16:00 uur op locatie Quintus met 3FM een Open Podium.

Leerlingen en medewerkers kunnen tijdens het Open Podium een act opvoeren. Denk aan zingen, dansen, rappen of playbacken! Daarnaast organiseren wij een actieweek van 2-9 december met verschillende acties op locatie.

Wil je jouw favoriete act toejuichen? Kom dan langs op 9 december!

Locatie: Quintus, Assen

Datum: vrijdag 9 december 2022

Tijd: 15:00 - 16:00 uur

Doneren is lief: https://bit.ly/3gxKo8f




Deel dit bericht