Cookies op de website van Dr. Nassau College

Dr. Nassau College gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.

Scholenmarkt Assen

Datum
12.10.2022 15:00 - 19:00
Locatie
De Nieuwe Kolk

Beschrijving

Op 12 oktober 2022 organiseren we voor alle achtste groepers de scholenmarkt!

In een gevarieerd programma krijg jij informatie over de VO scholen Regio Assen. De middag wordt gepresenteerd door leerlingen en leraren samen met je ouders ben jij van harte welkom! De overgang van PO naar VO staat centraal, wat betekent deze overstap voor jou? Door een mooie interactie met het publiek hopen we jou een beetje te kunnen voorbereiden op deze overstap.

In het theater van De Nieuwe Kolk (DNK)  krijg je samen met je ouders/verzorgers een heleboel informatie over de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Dit jaar is ook  Theatergroep PlayBack  weer aanwezig op het podium, waar ook de verschillende  leerkrachten en leerlingen van de verschillende onderwijsinstellingen aan jou vertellen wie ze zijn en welk onderwijs zij jou bieden. 
Wat kom je tegen op de middelbare en hoe ziet deze stap eruit?  Wat doen zij op school en wat vinden zij van hun gekozen school?

Er zijn twee voorstellingen: om  15.00 uur en om 18.30 uur.

Je hoeft je je vooraf niet aan te melden maar kom op tijd. Dan weet je zeker dat er een plekje voor je is.

Met interactie  tussen het publiek en de leerlingen en leraren op het podium krijg je een leuke en leerzame ervaring.

Na afloop heb je samen met je ouders de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de VO scholen op de scholenmarkt. Ook hebben we natuurlijk tal van flyers en brochures voor je klaar liggen. 

Noteer jij de datum in jouw agenda? 
Meer informatie en programma: https://www.vo-assen.nl/